Tjenester Kjellerutgraving Graving og drenering Opparbeidelse av uteområdet Trefelling og beskjæring Belegningsstein og kantstein

Velholdt Entreprenør utfører alt innen beskjæring av trær, busker og felling av trær.

Vi tar jobber i områder rundt Randaberg, Stavanger og Sandnes.

Har du et tre eller flere som skulle vært felt? Vi hjelper både med felling og beskjæring av trær og busker. 

Velholdt Entreprenør har utstyret og erfaringen til å uføre jobben raskt og sikkert. 

Kontakt oss i dag for en gratis befaring. 

Gratis befaring
velholdt-entreprenor-trefelling-beskjæring

Når våren kommer så er det mange som ønsker å ta tak i hagen og uteområdet sitt. Visste du at dette er sesongen trærne og buskene vokser mest og bør derfor ikke beskjæres.

Ved å gjøre beskjærings jobben mellom juni og februar gjør det arbeidet lettere ettersom trekronens form da synes tydelig uten bladverket.

Beskjæring av trær og busker vil være med å gi de en sunnere og bedre vekst, hvor de vil være mer motstandsdyktig mot sykdom og råte.

Ved å beskjære treet eller busken så vil en også kunne forme det slik at det vokser penere, og det vil være lettere å komme til når en steller resten av hagen. Er det snakk om et frukttre eller en bærbusk så gir en beskjæring at man får større avling og bedre kvalitet på frukten.

Velholdt Entreprenør tar seg av hele jobben, etter felling så kjører vi det hele vekk om det er ønsket, eller vi kapper opp stammen og tar med kvistene. Ønsker du at vi lar det ligge så gjør vi det også.

Kontakt oss for en gratis befaring.

velholdt-entreprenor-trefelling-beskjæring-1