Tjenester Kjellerutgraving Graving og drenering Opparbeidelse av uteområdet Trefelling og beskjæring Belegningsstein og kantstein

Skal du drenere hage, kjeller eller uteområde? Velholdt Entreprenør har lang erfaring innen graving og drenering.

Vi i Velholdt Entreprenør AS har maskiner og kunnskap for graving og drenering av hager, uteområder eller innkjørsler.

Kontakt oss i dag så ser vi på jobben.

Gratis befaring
Velholdt Entreprenør-Tjenester - Graving og drenering

Har du ny drenering er dette med på å øke verdien på boligen din. Mange eldre hus har dårlig drenering. Det er viktig med god drenering også med tanke på innemiljøet. Fuktskader og kondens i kjeller kommer gjerne om det kun er innvendig isolering.

Velholdt Entreprenør AS utfører graving og alle typer dreneringsarbeid. Vi etterisolerer kjeller og grunnmur på bolig, for borettslag eller rundt industribygg.

Sintef Byggeforskrift anbefaler at halvparten av isolasjonen skal være på yttersiden av kjellerveggen, slik holder du veggene varme og tørre.

Hagen er et sted de fleste kunder ønsker og bruke mye tid, men hva skal du gjøre om det stadig er mye vann i plenen som ikke tørker opp? Dette er et tegn på en dårlig drenert grunn, og da vil vannet ikke renne unna. Det oppstår vannpytter eller fuktige områder på toppen.

Vi har høy kompetanse på utbedring og drenering rundt industri eiendommer eller bolig ved graving. Er du i gang med drenering langs grunnmur, anbefaler vi å isolere muren for å slippe fuktskader. Dette er en billig og god løsning for etterisolering av kjellerarealet.

Hvis man drenerer på nytt anbefaler vi også å etterisolere grunnmuren, noe som gir et mye mer energieffektivt bygg.

Velholdt Entreprenør -Tjenester - Graving og drenering