Tjenester Kjellerutgraving Graving og drenering Opparbeidelse av uteområdet Trefelling og beskjæring Belegningsstein og kantstein

Velholdt Entreprenør AS hjelper med det meste. Vi kan i tillegg hjelpe til med å legge belegningsstein og kantstein, heller, brostein, skifer og asfalt.

Bruker du oss som samarbeidspartner, så kan vi sammen skreddersy en løsning som passer ditt uteområde.

Kontakt oss for gratis befaring.

Gratis befaring

Velholdt Entreprenør AS tilbyr et bredt utvalg av alle typer belegningsstein, kantstein og heller.

Fordelen med disse steinene er styrke og fleksibilitet. Vi gir kunden råd som hva som er best anvendelig for ditt område i innkjørsler, på gårdsplassen eller i trapper. Vi råder kunden til å tenke helhet og bruke materialer som harmonerer med huset og omgivelsene.

Velholdt Entreprenør-Tjenester - Belegningsstein og kantstein

Belegningsstein

Velholdt-entreprenor-belegningsstein

Belegningsstein er et bredt begrep og det kan brukes til så mangt. Belegningsstein kommer også i utallige farger og størrelser. Alt fra naturstein til dekorstein.

Skal en bruke belegningsstein i gårdsrommet, så er det mye en må huske på. De må tåle tung trafikk, de bør ligge jevnt – da er det også lettere å fjerne snøen når den kommer. Bruker av belegningsstein til terrasse krever også et jevnt underlag, slik at stoler og bord står godt.

Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig belegningsstein til bruk i din hage eller gårdsrom.

Kantstein

Velholdt-entreprenor-kantstein

I de fleste gårdsrom eller hage er det nesten alltid behov for kantstein. Kantstein brukes oftest til å skille flater fra hverandre, som for eksempel overgangen mellom et blomsterbed og en gressplen, eller et gårdsrom og et blomsterbed.

Har man et steinbelagt gårdsrom, så brukes kantstein som en ramme rundt.

Kantstein får man mange ulike typer, lengder og dimensjoner. De fleste typer kantstein er granitt, skifer eller betong.

Heller

Velholdt-entreprenor-heller-1

Heller kan man få i mange forskjellige størrelser og farger. Det passer utmerket i både gårdsrom, på terrasse eller i hagen. Heller i en kombinasjon med belegningsstein og/eller naturstein kan gi lekre kombinasjoner. Sammenlignet med belegningsstein er heller noe større. Heller finnes i kvadratiske og rektangulære former. Heller kan en få i både betong, granitt eller skifer.

Brostein

velholdt-entreprenør-belegningsstein-kantstein-brostein-skifer-asfalt

Brostein brukes ofte til fortau, torg og gågater og mer. Brostein brukes ofte sammen med andre typer stein, som for eksempel belegningsstein, eller til bruk som kantstein.

Lager man for eksempel et gårdsrom med store heller, så kan en bryte det opp med brostein. Brostein er en stein som tåler mye, det er en slitesterk stein og den holder seg like fint år etter år.

Skifer

Velholdt-entreprenor-skifer

Vi leverer skifter lagt i fallende lengder og på nett, skifer på nett består av forskjellige brudd stykker som er satt sammen. Du får dem i mange ulike størrelser og i flere forskjellige typer og farger. Områdene man kan bruke dem på er ubegrenset, her er det bare fantasien som stopper deg. De mest typiske bruksområder er gulv, terrasser, plattinger, gårdsrom, trapp, vegg/fasade (forblending), tak eller ildsted. 

Skifer er også frostsikker, slitesterk og bestandig mot syrer og salt. For enklere vedlikehold på enkelte bruksområder bør skiferen behandles/impregneres. Impregnering gir en blankere overflate, fremhever fargespillet og gir bedre beskyttelse mot flekker og smuss samtidig som det letter renholdet.

Asfalt

Velholdt-entreprenor-asfalt

Ønsker du asfalt, så hjelper vi deg også med dette.  Bruk av asfalt er det flere fordeler med. Asfalt gir en jevn og pen overflate, som vil gi et rent og helhetlig inntrykk av eiendommen din. Asfalt er relativt vanntett, det kan også legges varmekabler under for å holde det isfritt på vinterstid.

Asfalt har lang levetid og krever lite vedlikehold, man kan lett spyle og feie for å få et godt resultat.  

Sammen med belegningsstein og heller, kan kantstein brukes for å gi en perfekt avslutning. Bruk av belegningsstein og kantstein i gårdsplassen eller hagen forskjønner kundens utemiljø . Det er lurt å lage en plan som omfatter hele eiendommen og ta opparbeidingen eller utbedringen etappe- vis.

Vi hjelper våre kunder å finne sine ønsker for hva deres uteområdet skal benyttes til.

Kontakt oss for en befaring.

Gratis befaring
Velholdt-entreprenor-belegningsstein-og-kantstein